Muziek Tovert

vlnr Lia Ligtenberg, Ellen van Ierssel, Thea Cesar, Els Wabeke, Tonny Roovers

Lieve fans en nog onbekenden, fijn dat u even een kijkje komt nemen op onze website. Ook op Facebook zijn we te vinden !

De fijne kerstoptredens in de decembermaand zijn weer verleden tijd. We hebben weer gezien en mogen ervaren wat muziek met ons publiek en ook met ons doet. Muziek is emotie en de lach en de traan zijn niet ver van elkaar verwijderd. Maar met mensen om je heen is dat juist niet erg, alleen maar fijn. Je vindt plezier of steun bij elkaar, je kunt het delen. Ook in het nieuwe jaar dat voor ons ligt staan er al weer aardig wat optredens gepland in de periodes dat de refreintjes zelf afwezig zijn zoals in de zomermaanden. Maar we zoeken vaak samen naar de mogelijkheden.

We hebben er weer veel zin in en ons eerste optreden op 9 januari is om naar uit te kijken. We wensen u allen alvast een vrolijk en muzikaal 2023. Zet de radio aan, draai uw cd’s en grammofoonplaten, geniet van mooie muziekprogramma’s op tv en nodig eens iemand uit om dat samen met u te doen of ga samen naar een voorstelling als dat nog mogelijk is want… MUZIEK TOVERT!

graag tot ziens!

veel liefs van refreintjes.nl

Comments are closed.