De zomer van 2021 en de refreintjes gaan door in de herfst!

Lieve fans van refreintjes.nl, de zomer brengt ons meer ruimte, meer mogelijkheden, minder regels en vooral meer gezondheid! We krijgen momenteel al nieuwe verzoeken om alsjeblieft te komen optreden in klein verband. Helaas is het voor ons refreintjes nu zomervakantie en komen we pas eind september weer bij elkaar om te repeteren! Zodra wij weer met een tevreden en gerust gevoel kunnen en mogen optreden zullen we dat gaan doen! Wij voorzien dat dit niet eerder dan eind oktober zal zijn. Maar wilt u graag dat we daarna komen? Bel of mail ons even? Alle wensen worden genoteerd, iedereen wordt teruggebeld! Voor de kerst zijn er ook plannen maar daarvoor zullen eerst alle contacten worden benaderd die we in 2020 moesten teleurstellen vanwege Corona. Nog heel even geduld dus …. wij wensen u allen een fijne zomer ! Liefs, refreintjes.nl

Comments are closed.