Herinneringen

Op de pagina refreintjes.nl van Facebook deel ik iedere week een stukje geschiedenis van de refreintjes. Op 18 oktober zijn we 10 jaar! Dit is een foto uit augustus 2012.
Ben je nieuwsgierig kijk dan maar op deze pagina. 

Tot nu toe hebben we door het Corona virus helaas al onze optredens moeten afzeggen of werden ze afgezegd. Begrijpelijk. Tot de zomer geen refreintjes op bezoek. Ook wij zouden graag de ouderen een hart onder de riem steken maar dat kan niet omdat ook wij te maken hebben met risico factoren in onze gezinnen. 

Het is even niet anders maar we houden hoop dat we hier, door samen te werken, uit kunnen komen. In onze 10 jaar geschiednis is ook gebleken dat ondanks sommige problemen we er telkens weer uit konden komen. 

Geluk zit soms in een klein hoekje maar als je ernaar op zoek gaat dan vind je het. Maar dat moet je wel zelf doen. Veel sterkte allemaal. 

Samen zijn, is samen lachen, samen huilen
Leven door dichtbij elkaar te zijn !

namens ons allen, Lia Ligtenberg

Comments are closed.