Annelies

Lieve fans van refreintjes.nl,

onze pianiste Annelies van der Velden is vanwege gezondheidsredenen moeten stoppen met haar prachtige pianospel voor de refreintjes. Dat is vooral heel erg verdrietig voor haar! Negen jaar lang heeft Annelies met ons refreintjes.nl gemaakt. Zelf muziekstukken geschreven en gespeeld, met een lach en soms met een traan. Het laatste jaar ging voor haar erg moeizaam omdat haar handen niet meer wilden spelen wat zij zo heel graag wilde.
In die onzekere periode hebben we Els Wabeke, een vriendin van ons allen, gevraagd om samen met Annelies op te trekken en de optredens te verdelen. Dat ging best goed maar dit kan niet meer.

Els gaat het pianospel van Annelies overnemen. Een enorme investering voor Els én voor ons ook weer wennen en studeren om voor en mét u de Nederlandse refreintjes te zingen. We maken er het beste van en hopen voor Annelies het aller, allerbeste.
Annelies heeft ons zoveel gebracht. Daarvoor zijn we haar allemaal dankbaar! Annelies blijft vanzelfsprekend nog bij ons betrokken en zal ons soms ook vergezellen!

namens ons allen,
Lia Ligtenberg

Comments are closed.