Daar gaan we weer ….

De knie van Annelies is aan de beterende hand na een operatie met langdurig herstel, Els speelt al heel veel liedjes om ons ook te kunnen begeleiden, Annelies zingt nu ook liedjes mee, net als Els : we kunnen dus weer plannen en optreden!
Morgen een try-out met “Zingen aan tafel” in de huiskamer, op locatie. Een cadeautje van ons voor de mensen in de Buurstede.
Op 5 april zingen we Op d’n Bolle Akker in Vessem
en daarna in de St. Antoniushof te Volkel.
Op 10 april feesten in ’t Volderke te Dongen waar de cliënten van Pergamijn ons per sé wilden hebben tijdens hun vakantieweek!
Op 11 april zingen we in de Jasmijnhof bij de Volckaert te Dongen.
Op 24 mei in Huize Raffi en op 13 juni in de Westerwiek te Breda.
Ook in de zomer staat er nog iets als optie maar in ieder geval repeteren we op 26 augustus weer voor het eerst na de zomerstop omdat op 29 augustus men ons verwacht bij Thebe Aeneas in Breda. Een vol programma met vrolijke klanken waarmee we weer veel mensen gelukkig en blij kunnen maken! Geniet van de Lente!😍💃🕶🤩🥳😅😆🥰

Comments are closed.