Els Wabeke, het zesde refreintje!

Met héél veel genoegen willen wij al onze fans en belangstellenden van refreintjes.nl hierbij voorstellen aan: ELS WABEKE. 
Els is voor ons allen een vriendin. Zij heeft samen met ons ook gezongen bij een koor en we kennen haar muzikale en vele andere kwaliteiten. Op onze wachtlijst voor zangeressen staan heel veel lieve dames maar voor het eventueel vervangen of aanvullen van onze pianiste, Annelies, was er niemand op onze lijst. 
Els gaat deels liedjes van Annelies spelen, nieuwe liedjes met ons instuderen en daarnaast kan zij ook meezingen als Annelies speelt en omgekeerd. Als refreintjes zijn we flexibel en moeten dat ook blijven willen we de grote vraag kunnen blijven beantwoorden. Wij zijn blij met Els en wensen haar heel veel succes met ons samen bij de mooie, fijne, gezellige en muzikale optredens !

Comments are closed.