2018: Een gezellig maar druk eerste kwartaal!

Het eerste kwartaal van 2018 was gezellig en gevarieerd druk.
Na de drukke kerstperiode was ons eerste optreden in 2018 bij de Herbergier in Tilburg,op 16 januari traden we op voor en met de mensen van het Alzheimer Café in Zevenbergen.Voor de “Vrouwen van NU” reden we naar Prinsenbeek. In maart was het écht druk! Op 2 maart in Rijsbergen op het Rijserf, op 8 maart weer veel plezier tijdens het Alzheimercafé in Zundert. Op 9 maart waren we uitgenodigd in Zorgcentrum De Doelen ter gelegenheid van NL DOET en op 23 maart traden we op in Beneden Leeuwen in Zorgcentrum Sint Elizabeth.Tussendoor repeteren, oefenen van meerstemmigheid in liedjes en nieuwe liedjes invoegen….Wat kan muziek toch toveren! Heerlijk! Ook het komend kwartaal staan er weer leuke optredens in de agenda… jippie!

Comments are closed.