Kerstfeest in voorbereiding

Eerst vieren we natuurlijk nog het prachtige Sinterklaasfeest maar daarna gaan we vanaf 11 december weer licht en warmte brengen met onze Nederlandse maar ook buitenlandse kerstliederen. Dit jaar bewust gekozen voor 6 optredens omdat we allen een druk jaar hadden en een druk jaareinde hebben. We hebben er weer heel veel zin in en genieten graag samen met u!
Tot ziens!
PS. Wilt u ons volgend jaar graag in uw midden ontvangen, neem dan op tijd contact met ons op. Voor de kerstperiode is het altijd passen en meten 😉 Fijne Kerst en een heel goed 2017! Liefs van alle refreintjes.nl

11 december: De Herbergier Tilburg
15 december: KBO Hooge Zwaluwe
16 december: Dagverzorging Careyn Prinsenbeek
16 december: Marthaflora Breda
22 december: Zonnebloem Geertruidenberg
22 december: De Doelen Oosterhoutschermafbeelding-2016-10-20-om-12-00-00

Comments are closed.