DOE MIJ EEN REFREIN IN DE TREIN 21 MEI 2016

Untitled“DOE MIJ EEN REFREIN IN DE TREIN” op 21 mei 2016. VOORPAGINA
Tijdens ons concert op 6 maart konden we al een vooraankondiging doen van ons jaarlijks dagje reizen, dit keer met de trein.
Spontaan bedacht, om de reizigers, machinisten en conducteurs in de trein eens op te vrolijken met onze liedjes. Maar ook om op stations binnen reisafstand en waar piano’s staan een klein concertje te geven en om vooral heel veel plezier te hebben met elkaar en ons publiek.
We zochten contact met NS. NS was erg enthousiast en gaven ons allereerst 5 eerste klas kaartjes om af en toe even rust te kunnen pakken én hadden het idee een cameraman mee te sturen om e.e.a. voor de website/ facebookpagina van NS vast te leggen.
We hebben al een grof schema voor de dag gemaakt maar dat maken we nu nog niet bekend omdat dit soort dingen altijd nog kunnen veranderen. We hebben er ontzettend veel zin in en zijn druk met de voorbereidingen. Die cameraman/ vrouw gaat in ieder geval ergens een rol vervullen en NS heeft zelf ook nog een leuk idee.
Onze fans die op 6 maart al riepen: ” Dan gaan we mee” …weten nu in ieder geval dat het door gaat!
Zodra er meer informatie is kun je dat lezen op deze FB pagina! op op de website www. refreintjes.nl

Comments are closed.