refreintjes.nl bereiden zich voor op het 5 jarig bestaan!

Even wachten op de bus

Wist u dit?

refreintjes.nl bestaat op 18 oktober 2015 al weer 5 jaar! Voor onze familie, vrienden en goede kennissen geven wij een gezellig feestje. Want, zij kunnen onze optredens maar zelden meemaken en meebeleven. Zo kunnen ze ervaren waar wij zo blij en gelukkig van worden. Vermenigvuldigen van geluk, blijdschap en aandacht ¬†doe je immers door het te delen. Tot die tijd hebben we geen optredens ingepland staan, maar daarna is het al snel weer voorbereiden voor de kerstperiode die ook al weer helemaal volgeboekt staat. Wat zijn we toch blij dat we dit allemaal kunnen en mogen doen… Een Hartegroet van refreintjes.nl:

op de foto van links naar rechts: Annelies van der Velden, piano< Lia Ligtenberg, Tonny Roovers, Thea Cesar en Ellen van Ierssel, zang<

 

 

Comments are closed.